Световната купа по ски идва в Банско от 22 до 24 февруари! WINBET, партньор и спонсор на събитието, ще зарадва гостите със страхотни игри и изненади.

Вълнуващата надпревара ще се състои на Бъндеришка поляна в Банско. За публиката е предвидена специална фен зона, в която екипът на WINBET е разположил “Топъл бар” с безплатни напитки и много интересни игри.

Само за финала на Световната купа ще има и атрактивни предложения при спортните залози.

На www.winbet.bg ще бъдат налични пазари за ски купата в Банско, като компанията е един от малкото букмейкъри в България, които предлага такива.

Освен това всички нови клиенти, които желаят да усетят тръпката от спусканията, ще могат да се възползват от безплатни бонуси. Уникалната оферта ще бъде валидна само за трите дни от надпреварата.

Winbet – победата е на върха на пръстите ти! (18+)

WINBET подкрепя развитието на спорта и разбира значението на домакинство на Българя за родните ски. Състезанието ще допринесе за популяризирането на зимните спортове у нас и на България, като партньор и топ дестинация за зимен туризъм.

Екипът на WINBET Ви очаква от 22 до 24 февруари 2019 за финала на Audi FIS Ski World Cup в Банско, като пожелава много успехи на родните състезатели и световните звезди в алпийските дисциплини!