През 2014 година Кирил Николов - Дизела се изправи пред най-дългия туристически маршрут в България - Ком - Емине (600 километра по билото на Стара планина). Тогава опитът за рекорд завърши с неуспех за шампиона в планинското бягане и ориентирането, но се ражда филма "Reach your Limits" ("Достигни лимита си"), който печели любовта на публиката и признанието на множество международни филмови фестивали. 

През 2015 година Дизела се връща по пътеките на Ком - Емине и този път успява да избяга 600-те километра за рекордните 4 дни, 13 часа и 5 минути! Постижение, което едва ли скоро ще бъде подобрено...

"Reach Your Limits" вече има продължение. Лентата, която показва, че ограничения не съществуват - "109 часа". Днес точно в 20:00 часа по екраните в залите на "Синема Сити" в цялата страна ще започне вълнуващото пътешествие на един човек, решен да пребори собствените си граници и страхове.


 
Филмът "109 часа" ще бъде излъчен едновременно във всички кина на "Cinema City Bulgaria" в България - София, Пловдив, Стара Загора, Русе и Бургас

Героят от продукцията и добре познат на всички с прякора Дизела ще бъде на прожекцията в "Парадайс Център" в столицата. Всеки желаещ ще има възможност да се срещне и поговори с него. 

Тези, които още не са гледали "109 часа", имат шанса да го направят днес и да се убедят що за машина е Кирил Николов и какво невероятно постижение записа. Нека преминем 600-те км предизвикателство заедно!  
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ