Михаил и Тихомир Иванови – Спортни таланти на „Еврофутбол“, взеха участие на силния турнир по лека атлетика „Самарско знаме“, който се проведе на 15.06 в Стара Загора. 21-годишният Михаил постигна личен резултат от 215 см, което е и покрит норматив за Европейското първенство в Йевле, Швеция (от 11 до 14 юли). Тихомир преодоля 219 см и остана на второ място след Андрей Скабейка с 223 см. 24-годишният плевенчанин направи един неуспешен опит на тази височина и още два на 226 см. 

Християн Стоянов също постави личен резултат на 1500 метра на турнира, като се поздрави с трето място. Параатлетът ни постигна 3:51,61 мин, което е с повече от 4 секунди от предишното му най-добро постижение. Първи е Иво Балабанов и 3:45.4 мин.

Две от талантливите ни таекуондистки - Радина Борисова и Александра Георгиева, спечелиха златните медали във възрастовите си групи на турнира Дупница Оупън на 15 юни. Радина надигра във финала представителка на Гърция с 26:6, а Александра надделя над опонентката си с 4:0.

Друг Спортен талант на „Еврофутбол“ – Михаела Чепишева, участва на турнира за юноши и девойки под 17 г. по бадминтон в Нови Сад – кръг от европейската верига. 14-годишната ни състезателка от Първомай отпадна във втория кръг от Николе Ветор от Унгария с 1:2 гейма. От 2 юли Михаела ще участва на Балканиадата под 19 г. в Анкара, Турция.

Медийни партньори на програма „Спортни таланти“ са сайтовете BLITZ.BG, actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, viasport.bg, bgsprint.com, bgathletic.com, ngobg.info, thestarstribune.bg, dir.bg; вестниците „Труд“ и „Еврофутбол“;  агенциите КРОСС, Пик и БГНЕС, както и радиата Дарик радио и БНР. За поредна година подкрепа ни оказва и Националната спортна академия „Васил Левски”.

Михаил Иванов:Християн Стоянов с трето място:

Радина Борисова: