Спортният талант на „Еврофутбол“ – 15-годишната лекоатлетка Ева Петкова, завоюва шампионската титла за девойки под 16 г. в дисциплините на 800 м и 1500 м на националното първенство по лека атлетика в София. Тя покори дистанциите съответно за 2:24.24 минути и 5:00.44 минути.
  
Антонио Иванов се включи в надпреварата на 100 м още в първия ден от световното първенство за юноши под 20 г., което се провежда в Тампере (Финландия). Той финишира с време 10.84 секунди, остана на седмо място в последната шеста серия и не успя да се класира за полуфиналите. Така той се нареди на 35-о място. Предстои участие на Антонио и в бягането на 200 м. 

Талантът на „Еврофутбол“ в тениса Гергана Топалова отпадна още на първата си среща на турнира „Уимбълдън“ за девойки. Тя участва и в турнира по двойки заедно с Даниела Висмане от Латвия, но двете изгубиха от поставените под номер 2 Кейти Макнали и Уитни Осуигве (САЩ). 

Медийни партньори по програма „Спортни таланти“ са сайтовете BLITZ.BG, actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, viasport.bg, bgsprint.com, bgathletic.com, ngobg.info, вестник „Еврофутбол“, агенциите КРОСС и БГНЕС, радиата Дарик радио и Българското национално радио. За поредна година подкрепа оказва и Националната спортна академия „Васил Левски”.