Навършващата днес 44 години Стефка Костадинова разкри пикантни истории около сватбата си. Както е известно, шефката на БОК вдигна пищно парти на 9 юни миналата година в курортния комплекс "Елените", където сключи брак с дългогодишния си приятел Николай Попвасилев.

"Имах чувството, че празненствата няма да приключат никога. Пихме, пяхме и се веселихме до ранни зори, а в 11 на обяд решихме да се къпем в морето. Аз влязох във водата с булчинската рокля", припомни си Костадинова, която вече 21 години е световна рекордьорка в дисциплината скок на височина, след като записа уникалното постижение от 209 сантиметра на световното първенство в Рим през 1987-а (виж видеото вдясно).

От думите на Костадинова стана ясно, че по време на сватбата й не са липсвали и скандалите.

"Много не ми се говори за това, но няма как. Рано или късно всичко се разбира, нищо не може да остане покрито. Имаше спречквания на сватбата ми, дори се стигна до сбивания. Присъстваха доста ергени, които започнаха да заграждат омъжени жени и така се стигна до неприятната случка", разкри шефката на БОК.

"Бях поканила Георги Първанов и Бойко Борисов, но те не дойдоха", припомня си още Костадинова, която гостува в студиото на "Нова Телевизия".

Тя каза още, че е изключително доволна от уважението, което са демонстрирали легендарната група "Джипси Кингс" към нея. "За първи път в 23-годишната си кариера те пяха на сватба, и то без да ми вземат никакви пари", каза още Костадинова.

Екипът на БЛИЦ честити рождения ден на Стефка Костадинова!