Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Председателят на БОК Стефка Костадинова изпрати поздравителен адрес до гимнастичките, които на Световното първенство в София спечелиха злато, сребро и бронз.

"От името на цялото ни олимпийско семейство и лично от мое име най-сърдечно ви поздравявам за огромния успех", се казва в писмото. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Вашите изпълнения, вашият магнетизъм в представянето са стимул за хиляди деца и бъдещи спортни звезди, които виждат във вас своите идоли и своя пример за подражание. Поздравления и за спечелената квота за Олимпиадата в Токио 2020, където ви пожелавам отново да бъдете сред най-добрите на планетата.

Всички сме изумени от скоростта, с която навлязохте и се утвърдихте сред световния елит в един така труден, но и така популярен спорт, характерен с непрекъснато нарастваща конкуренция.

Благодарим от сърце на вашите треньори, на екипа, на всички от щаба на националните отбори и специално на президента на БФХГ Илиана Раева, която не спира да ни изумява със своята амбиция, себераздаване, професионален подход и ефективност. Искам да изтъкна и перфектната организация на Световното първенство, което премина на най-високо ниво и ни донесе нови многобройни похвали като домакини.

Скъпи момичета, горди сме с вас и ви благодарим, че непрекъснато спомагате за утвърждаване на националното ни самочувствие", пише още легендарната Стефка Костадинова.