Бившата гимнастичка от националния ансамбъл Цветелина Стоянова е потресена от случилото се с баща й. Както БЛИЦ първи информира снощи, треньорът по бокс Йордан Стоянов - Старото, е станал жертва на атака от група роми. Нападнали го малко след като излязал от залата на стадион "Славия", където ежедневно тренира възпитаниците си. 

Стоянова се шокирала, след като узнала какво се е случило с татко й. Бившата гимнастичка страшно се притеснила и веднага се отправила към "Пирогов", където приели Стоянов-старши. За Цвети това е поредната драма в живота й. Грацията живее втори живот след страшни инцидент от лятото на 2016 година, когато полетя от шестия етаж от блок в столичния квартал "Надежда". 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)
 
Само часове след драмата с пребития й баща, Стоянова понесе жесток удар. Към последната й снимка в социалната мрежа "Инстаграм" се появи страшно обиден коментар, видя БЛИЦ.

Цвети публикува фотос от предишно нейно посещение в Дубай. Преди три часа последовател пише към снимката: "проституцията явно е в прогрес".