Синът на Аня Пенчева - състезателят по мотоциклетизъм Ангел Караньотов и неговата приятелка Ива Русинова  бяха привикани в полицията и разпитвани във връзка със скандал, при който е бит бизнесменът Ахмед Шерифов на летището край Сапарева баня. 

Двамата дадоха подробности за инцидента пред Нова тв. 

"Не съм се натискал да идвам, вие ме извикахте. Имам въпрос към г-н Виктор Николаев. Спомняте ли се последния път, когато ме поканихте?, поде заядливо Ангел Караньотов. 

"Споменът ми е, че имаше проблем, че е влязъл с мотор в мол", отвърна водещият на Нова тв.

"Тогава имаше много хубави поводи, но за тях не ме извикахте. Има някакво садистично чувство, че съм син на Аня Пенчева и си нося бремето. Цялата информация е грешна. Нито сме били през нощта някъде, нито сме били на пътя. Става въпрос за един господин, който е агресивен и заплашва жени и мъже. В деня, в който това се е случило, е отправял заплахи с особена жестокост към Ива", разкри синът на Аня Пенчева.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Каза ми, че няма да остана здрава на тази писта. Трябвало да ми се покаже на живо и че съм щяла да пострадам. Обадих се на Ангел, за да му кажа, че съм притеснена и съм сама на една писта с цигани, които ни заплашват.", добави Ива Русинова. 

"Разпитани са всички, излежал съм си 24 часа. Има заплахи. Защо полицията не обърне внимание на това. Господинът събира групировка, има заплахи и след това. Това, че аз съм отишъл и са му счупили зъбите някакви хора, не го прави автоматично невинен. 

Тя ми звънна на ръба да се разреве, че въпросният господин ще я бие. Г-н Николаев, вие като мъж как ще реагирате, ако вашата жена е заплашена", попита разгневено състезателят по мотоциклетизъм. 

"Отивам сам и в този момент се разиграва някаква свада. Това, че съм бил там и съм син на Аня Пенчева не ме прави виновен. Нека някой от тези 30 човека да каже дали аз съм бил замесен в боя. Преди 6-7 години бях момчето от мола, сега ще съм биячът от летището", изригна наследникът на известната актриса. 

"Мен ме пребиха на пътя преди 4-5 години, подадох жалба и нищо по-нататък не се случи", разкри още Русинова.

Двамата разказаха, че не знаят кой е викнал полиция. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!