Fuck you и други улични изрази от американския речник се чуха по време на яко меле между уж свои в агитката на бостънския хокеен отбор Брюинс. Докато на леда се играеше петият мач от финалната серия за Купа "Стенли" срещу Сейнт Луис Блус, двама от бостънската агитка си размениха словесни закачки, завършили с неочаквано измиване на лицето на единия с чаша бира.

За секунди двамата станаха на кълбета и се затъркаляха надолу по редовете, вдъхновени от тях и други двойки се хванаха за гушите, за да разрешат проблемите помежду си. Точно в този момент по уредбата на TD Garden в Бостън пуснаха музиката, с която на ринга излизаше легендарният кечист Ледения Стив Остин. Сякаш операторите знаеха, че е време за бой.

Агитката на Бостън Брюинс се слави като много палава заради преобладаващата войнствена ирландска част в нея и свързаната с този факт непрестанна жажда за алкохол и екшън. 

Затова не е никак случайно, че в предишен мач през сезона в НХЛ първият победен бой с юмруци на леда на новобранец на Брюинс бе отпразнуван шумно на трибуните с щастливи викове и поздрави лично от майка му и баща му под мощните овации и рев на цялата публика.

За статистиката: Брюинс загуби с 1:2 от Блус петия мач, но постигна 5:1 като гост в Сейнт Луис и изравни серията на 3:3. Решителният седми мач, който ще определи шампиона, е на 13 юни. Пак в Бостън.