Първи снимки на извергите, убили руския шампион по борба Сергей Чуев, бяха разпространени от "Рен ТВ".

На тях се виждат осем задържани за побоя с фатален край. Изданието допълва, че акцията по задържането на убийците се състояла в югозападната част на Москва.

Както по-рано писахме, Сергей Чуев беше убит в един от московските паркове снощи, където се е разхождал с приятелката си. Той се е опитал да помогне на бременна жена, която била нападната от група младежи. В резултат на това нападателите започнали да го налагат и не спрели, докато той не потънал в намиращото се в парка изкуствено езеро. След това избягали.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Заради получените травми Сергей не успял да излезе сам от водата, а момичето, което било с него, опитало да му помогне, но безуспешно. Тя извикала за помощ, а случаен минувач се отзовал и го изкарал от езерото. Останалите очевидци опитали да помогнат на пострадалия до пристигането на медиците, но отново безуспешно.

"Момичето вървеше по моста, а групата младежи започна да я задява. Тръгнаха да я дърпат за полата и тогава се намеси борецът, който ги помоли да спрат, но те не го послушаха и го нападнаха. Пребиха го, той падна в езерото и потъна, а те избягаха", разказва един от очевидците на трагичната случка.

Вижте как изглеждат въпросните изверги: