Агенция БЛИЦ научи потресаващи разкрития относно трагедията в художествената гимнастика. Както е известно, по-рано днес грацията Цветелина Стоянова падна от шестия етаж на жилищен блок в "Надежда".

В момента 22-годишната световна шампионка от Измир 2014 е в реанимацията в Пирогов, с опасност за живота. Далакът й е изваден, а животоспасяващата й операция продължи повече от два часа.

Според наши източници категорично става въпрос за опит за самоубийство. Има много версии за причините, които са накарали Цвети да скочи от шестия етаж, но най-спряганата е, че напоследък не издържала психически на натоварванията. Допълнително я шокирала новината, че е извадена от ансамбъла и няма да пътува за европейското първенство в Израел.

Източник от полицията, озовал се на мястото на инцидента по-рано днес на обяд, разкри пред БЛИЦ потресаващите думи, които контактната Цвети споделила след падането: "Пратих баба ми да ми купи ягоди и взех решение да скоча!".

На въпрос "защо?", Цвети промълвила, че не можела да понесе неприятните новини напоследък. Какви новини, ще стане ясно съвсем скоро...

СТЕФАН РАЛЧЕВ