Грациите на ЦСКА се представиха отлично в турнира по художествена гимнастика "Simona Cup". В осмото издание на надпреварата участваха над 400 гимнастички. При най-малките златен медал спечели Ана Даскалова (2011 г.) за съчетание без уред в Б категория, пише cska.bg.

Габриела Пеева взе златото в надпреварата за съчетание без уред, деца 2010 година, Б категория. 

Виктория Захариева (2009 г.) се пребори за среброто и стана втора в многобоя, на съчетание с въже и на съчетание без уред в А категория.

Всички деца на ЦСКА показаха красива игра и изпъкнаха с трудност и грациозност в съчетанията.

С добро представяне се отличиха Виктория Христова и Алекса Витанова, а Мила Илиева грабна сребърния медал при деца 2009 г., Б категория, на съчетание с въже.

При по-големите Мартина Кокошарова (2008 г.) се пребори за сребърен медал на съчетание с обръч и направи добро класиране на съчетание без уред.

Великолепно представяне направиха Ема Младенова (2008 г.), която стана първа в многобоя и грабна златния медал за съчетание с въже и съчетание без уред в трудната А категория. Василена Попилиева (2009 г.) взе златни отличия на съчетание с въже и съчетание без уред в Б категория. 

Запомнящо и красиво изиграване показа Анастасия Бистра (2006 г.), която спечели сребърен медал за съчетание без уред в Б категория. В многобоя Анастасия стана четвърта.

В престижната А категория Дария Великова изигра чудесни съчетания. Полина Запрянова, Алесия Любомирова, Ана Мария Пенева и Калина Казанджиева също показаха стабилна игра и добро класиране.

При ансамблите до 10 години "армейките" представиха съчетание с топки и се класираха на четвърто място. Добър синхрон, сложност и грация в изпълнението представиха момичетата, с което дадоха заявка за бъдещи победи.

Всички деца, участвали в състезанието, получиха подаръци, които им бяха връчени от известни личности.

За пореден път децата на ЦСКА впечатлиха с изящни и трудни съчетания, много сериозна и стабилна игра. Благодарение на треньорите им в лицето на Вивиан Делийска и Кристина Илиева, гимнастичките отново показаха първокласна подготовка. Състезателките с треньор Цветина Мишева също взеха участие и показаха своите съчетания.

След многото положителни емоции от състезанието, "армейките" вече се подготвят за предстоящи турнири.