Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Талантливата британска сноубордистка Ели Саутър се е самоубила. Това са съобщили близки до семейството пред британския таблоид „Сън“. Причината, обещаващата спортистка да посегне на живота си, остава неизвестна. Тийнейджърката почина в сряда навръх 18-ия си рожден ден във френския курорт Льо Же.

Тялото й беше намерено от полицията в гориста местност около жилището й. Роднините на Ели Саутър за момента отказват коментар по темата, а официалната причина за трагедията с момичето е внезапна смърт.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Сноубордистката беше единствената медалистка на Великобритания на Европейския юношески фестивал по зимни спортове през 2017 г. в Турция, където спечели бронз в сноуборд кроса. След това обаче отпадна от състава за участие на световното първенство за юноши.

Ели Саутър отрасва в Съри, но в последните години се мести в Алпите с баща си Тони, за да се подготвя в по-добри условия. Тя беше специализирана в две дисциплини в сноуборда – фрийрайд и сноуборд крос. Очакваше се да участва на зимните олимпийски игри в Пекин през 2022 г.