Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Мирела Демирева спечели сребърния медал в скока на височина и донесе първо отличие за България от европейското първенство по лека атлетика в германската столица Берлин, а след състезанието заяви, че следващият път ще се окичи със злато. Тя защити сребърния си медал от шампионата на Стария континент преди две години в Амстердам, след като скочи 200 см с последния си опит в Берлин и изравни най-доброто си лично постижение.

“Щастлива съм, разбира се. Медалът си е медал, 2 метра са си два метра. Скачах за първо място - този път не успях, но следващия знам, че ще успея. Знаех, че няма шанс да стана първа с височини под 2 метра. Височини като 1.96 и 1.98 метра не ми носят всичко. За мен всичко след първо място няма никакво значение”, сподели Демирева след надпреварата.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„В никакъв случай не бях спокойна, когато отидох на 2 метра. Знаех, че или взимам медал, или оставах без него. Не знаех на коя позиция съм, но знаех, че не съм сред медалите. В крайна сметка беше всичко или нищо. Беше ми страшен кеф да скачам на 2.04 метра, особено борейки се за първото място. Знам, че мога да го скоча, знам какво ми липсва. Липсва ми малко в техническо отношение, да финализирам опита си. Липсват ми и повече опити на 2 метра. Смятам, че и днес бях готова за 2.04 метра. Винаги е хубаво, когато видиш българска публика и знаеш, че някой уважава труда ти. А и винаги, когато видиш трибагреника нещо ти трепва“, допълни сребърната медалистка.