Агенция БЛИЦ се свърза с министерството на спорта по повод назряващия скандал около Петър Стойчев и останалите треньори в “Левски” около собствеността на басейн “Спартак”. Вече ви уведомихме, че заради примамливия обект някой си е позволил да фалшифицира отговор от името на спортния министър Свилен Нейков до народен представител.

“Да, наясно сме със ситуацията. Не може никой да си позволи подобно нещо, това е фалшификация на документ при това на министър. Уведомили сме прокуратурата, която ще направи разследване. Не знаем кой го е направил, дори не подозираме, разследването ще покаже резултатите. Не искаме да влизаме във войната за собствеността на даден обект. Наясно сме, че има търг за басейна и скоро победителят трябва да бъде ясен. А какво става в плувния клуб "Левски" - засега няма подаден сигнал към нас”, обявиха от министерството пред БЛИЦ.

Ясно се вижда, че на трета страница на фалшифицирания документ има няколко пасажа, които липсват в оригинала на Свилен Нейков. Има и разлика в подписа на министъра на двата документа.

Това е фалшифицираният документ:

_______________._____________1.jpg

_______________._____________2.jpg

_______________._____________3.jpg

_______________._____________4.jpg

Ето го истинският отговор на министър Свилен Нейков:

untitled2_1.jpg

untitled3.jpg