Кубрат Пулев е решил да се бръкне дълбоко за предстоящата битка с цицорестата американка Джени Суши. Тя ще се води на два фронта – пред боксовата комисия на щата Калифорния, и отделно в съда. Хотарена написа, че българският боксор вече е наел мастита адвокатска кантора, която да го защитава и на двете места. Но ще си плаща по тарифа, която е от 1000 долара на час.

На 14 май Кобрата и юристите му трябва да се явят пред боксовата комисия, която отне временно лиценза му да се бие на територията на САЩ, докато не разгледа случая. Пулев е обвинен за сексуално малтретиране, след като награби и целуна представящата се за репортерка Джени Суши пред камерата.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Адвокатите на Кобрата ще се изправят срещу нейна колежка Глориа Олред, която е отявлена феминистка и мъжемразка. Говори се, че зад жалбите на ВИП-проститутката Суши стои още цяла мрежа от организации на феминистки, джендъри, лесбийки и гейове от движението „MeToo”. Затова на Пулев ще му се наложи да си плаща като поп. Освен ако не клекне пред рекета, на който го подлагат Джени с голото суши и нейната адвокатка. Те му искат общо 600 000 долара за споразумение. От тях 300 хилядарки са за оттегляне на съдебното обвинение, и още толкова за жалбата пред боксовата комисия.

Кобрата и мениджърите му били категорични, че няма да платят исканите над половин милион долара. И затова наели кантората, която също дере кожи, но не чак толкова. Със сигурност юристите му ще пледират, че Пулев е бил провокиран от евтината парцалеса. Джени Суши се умилкваше около него през цялото време с огромно деколте, от което нейните цици стърчаха навън. А самата американка, която уж се чувствала осквернена, дойде на купона след мача и се изреди да сяда в скутовете на приятелите на Кобрата и да им се натиска. Всичко това е заснето от камерите в хотела, както и факта, че Суши е ходила да прави секс в тоалетната с един от присъстващите. Именно на тези доказателства щяла да се крепи защитата на Пулев. Освен това най-вероятно ще бъде представена медицинска експертиза, че на ринга Кобрата е загубил над половин литър кръв, съперникът му Богдан Дину го млатил здраво в главата, и така нашият не бил съвсем с разсъдъка си.

Ако даде на Суши исканите 600 000 долара, Кубрат ще загуби немалка част от състоянието си. От мача, след който целуна Джени с голото суши, той изкара 250 000 долара, част от които обаче остава за хората от екипа му. Най-големия си хонорар – 1.45 милиона долара, Пулев взе, след като Владимир Кличко го размаза само за пет рунда на ринга в Хамбург.

Близки до Кобрата твърдят, че той вече се вайкал пред тях в какъв капан са го вкарали. На всичкото отгоре той вече търпи финансови загуби заради отнетия лиценз. Българинът беше един от вариантите за съперник на Антъни Джошуа на 1 юни, но отпадна от списъка, в който са други шестима боксьори.