Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева е попаднала в силна буря по време на полета си към Москва. 

Раева е пътувала за световното първенство за девойки. Треньорката изказа възхищението си от професионализма на пилотите на наша компания. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

По думите й въпреки облачното време на борда на самолета не се е усетила нито една турбуленция.

Ето какво пише Илиана Раева във "Фейсбук". Публикуваме разказа й без редакторска намеса: 

Нашите пилоти са недостижими!
Обожавам ги!
Вчера пристигнахме в Москва за световното първенство за девойки. Пътувахме със самолет на компания България Ер. Помолиха да сложим коланите, защото предстоеше кацане. Беше много облачно. Много! Започна кацането. Минутите минаваха, а земя изобщо не се виждаше. Минаха повече от 50 мин.. Пътник до мен попита какво се случва. Любезната стюардеса му отговори, че има голяма буря и заобикаляме облаците. Кацането закъсня доста. Разбираемо... 
Искам да споделя, че за първи път ми се случва да имам полет, в който от от излитането до кацането, въпреки тежкото време и бурята, нямаше не само турболенция, а нито едно трепване на самолета! Нито едно! 
Уникални са ни пилотите!!!
Уникални!!!
Помолих стюардесата да предаде на капитан Славчо Бързийски, че е ВЕЛИК!???????????????? Както и целият му екип! Както и прекрасно обсужващите ни стюардеси!
Цял живот пътувам със самолети! Нашите пилоти са НОМЕР 1!!!!
Да го знаете!
Обичам ги!