"Златното момиче" Ренета Камберова с ужас установи, че колата й е била разбита. Посегателството срещу абсолютната световна шампионка по художествена гимнастика и бронзова медалистка от Олимпиадата в Рио де Жанейро 2016 се случва снощи пред дома й в Пазарджик. 

Рени публикува снимка в социалната мрежа "Фейсбук", показвайки щетите по БМВ-то си - счупено стъкло на предната лява врата. 

"Наистина не знам как може да има такива хора...", написа ядосаната Камберова към фотоса.

Както след всеки работен ден, когато е в родния си Пазарджик, и снощи грацията паркирала на същото място пред дома си. За щастие Камберова се е разминала с още по-голяма уплаха, след като не е била в колата в момента на разбиването й. Нападателят хвърлил камък, счупвайки стъклото.

Световната шампионка по художествена гимнастика установила, че нищо не е откраднато от автомобила й.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

БЛИЦ научи, че нападателят, който е познат на полицията в Пазарджик, тъй като е криминално проявен, е задържан за 24 часа. Органите на реда го заловили в нетрезво състояние само минути, след като с камък счупил стъклото на автомобила на Камберова.

"Много неприятно, не съм го очаквала...", коментира Рени пред БЛИЦ. 

Вече повече от година тя успешно управлява спорта в родния си град. Работата на обичаната навсякъде шампионка е свързана с постоянни пътувания, като Рени ежедневно е зад волана на автомобила си. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sofia Open 2019???????? #мисияспортналюбимитегерои

A post shared by Reneta Kamberova (@r.kamberova) on