Българските привърженици на Ливърпул - Петър Оракалиев, Катерина Оракалиева, Димитър Атанасов и Мария Оракалиева, организират благотворителен турнир, който е в подкрепа на две деца - Марая и Тони. 

Марая е на 2 месеца и е с вродена аномалия-атрезия на жлъчни пътища и липса на жлъчен мехур. Единственото лечение е трансплантация на черен дроб в чужбина.

Тони е на 10 години, и има 5 сантиметров тумор, разположен в главен мозък, лява част.Надеждата за оздравяването му е рискова операция, която ще бъде извършена в Германия.

Ето и как можете да помогнете на Тони и Марая:

Здравейте, приятели,

Никога не е късно да помогнем! А сега нужда от нашата морална и финансова подкрепа имат Марая и Тони – две прекрасни деца, които търсят своя шанс за добро и пълноценно бъдеще!

Условия за участие може да откриете в линка по-долу. Крайният срок за записване на отбори е 24.09.2018 г. или до запълване на максималния брой от 32 отбора.

Пълни условия на благотворителен футболен турнир „Заедно можем“ 2018 - https://docs.google.com/document/d/1JnbYV2ZFQYFJ0TKAEYxNT4lWIelpCDQqALEvtnqnJtw/edit?usp=sharing

Като организатори на един такъв турнир с толкова важна кауза, поемаме отговорност за пълна прозрачност и отчетност на нашата дейност. Може би част от вас са запознати с каузите на Марая и Тони, останалите могат да се запознаят с децата и техните заболявание в редовете по-долу, където могат да намерят и линкове към фейсбук страниците им, www.helpkarma.com и www.dmsbg.com :

Информация за Марая Пламенова Кръстева:

Марая е на 2 месеца и е с вродена аномалия-атрезия на жлъчни пътища и липса на жлъчен мехур.Единственото лечение е трансплантация на черен дроб в чужбина.
FB страница: https://www.facebook.com/helpmaraq/
Help Karma: https://helpkarma.com/campaign/dari-shans-za-jivot-na-bebe-maraia-186

Информация за Антонио Георгиев Георгиев:

Тони е на 10 години, и има 5 сантиметров тумор ,разположен в главен мозък ,лява част.Надеждата за оздравяването му е рискова операция , която ще бъде извършена в Германия .
FB страница: https://www.facebook.com/desislava.stoianova2
Help Karma: https://helpkarma.com/campaign/da-spasim-toni-192
DMS: https://dmsbg.com/10995/dms-antonio-da-spasim-toni/

Заедно можем да се преборим и да помогнем на нашите малки приятели!!!

Очакваме Ви на 29 и 30 септември , 
спортен комплекс „Мир и дружба“
Гр. София, Студентски комплекс, ул. „Никола Габровски“ 83

За допълнителни въпроси, информация, предложения и идеи за популяризиране на каузата, може да се свържете с организаторите на следните телефони:
Петър Оракалиев – 0887 70 33 32
Катерина Оракалиева – 0878 46 11 58
Димитър Атанасов – 0888 059 540
Мария Оракалиева – 0889 25 57 42