Анкетата на БЛИЦ за "Спортист на България до 18 години на 2018-а", която предизвика огромен интерес още в първите дни след стартирането, вече е с официален партньор. Имаме удоволствието да представим ASICS като наш спомоществовател в начинанието. Мощната компания не само осигурява награди за призьорите, а и лично дългогодишният й представител за България - легендата Любо Ганев, ще зарадва талантите при връчването на призовете в началото на 2019 година. 
 
Анкетата на БЛИЦ за "Спортист на България до 18 години на 2018 г." се провежда с партньорството на Министерството на младежта и спорта и лично министър Красен Кралев. Допитването стартира на 4 декември и ще продължи до 10 януари 2019 г. Първите трима призьори ще бъдат отличени със специални награди.

Анкетата има за цел не само да определи най-добрите ни таланти през изминаващата година, а и да ги поощри за още по-големи успехи в бъдеще.

Легендата Любо Ганев, който има огромно сърце, винаги е помагал на българския спорт и продължава да го прави с удоволствие. Той от години върти успешно бизнеса си като официален представител на един от най-популярните спортни брандове в цял свят - ASICS. Сътрудничеството на Ганев с компанията датира от 2012 година, като за този период марката се разви като една от предпочитаните и у нас. Неслучайно Любо Ганев облича по-голямата част от родните спортисти. 

Фирма "Кей Дифужън" ООД е официален вносител на марките ASICS , Onitsuka Tiger, Mikasa и Eastpak. От 2012 г. фирмата официално представлява ASICS на българския пазар. За кратко време изгради партньорски отношения с българския спорт. Ползва се с изключителното доверие и подкрепа на голяма част от българските спортни федерации, редица клубове по волейбол, футбол, тенис, хандбал и други, доставяйки спортна екипировка с признато качество на марката ASICS.

Като търговец на спортни стоки мисията на Любо Ганев и компания е да следва философията на ASICS - "Anima Sana In Corpore Sano" (Здрав дух в здраво тяло), предоставяйки най-добрия и подходящ продукт на всеки клиент.

!!! Дайте своя глас за Спортист на България до 18 години за 2018 г. !!!