Невинната шега с целувката на Кубрат Пулев и Джени Суши докара фолк певицата Андреа до хапчета, пише „Галерия“.

Изпълнителката на „Неблагодарен“ от две седмици посещавала психолог, който й изписал лекарства за нерви.

Изданието твърди, че Кобрата и Андреа са разделени вече повече от 2 месеца, но умишлено пазят истината в тайна по молба на певицата. Откакто гръмна скандалът с целувката между боксьора и журналистката обаче, чалга дивата си скубе косите, че не си е признала публично за раздялата с Пулев.

„Денонощно й звънят родни и чуждестранни журналисти, притесняват я с неудобни въпроси… Дори когато се разхожда по улицата, среща съжалителните погледи на хората“, разказват нейни приятелки.

Още когато се разделили с Кобрата, Андреа го помолила да не се разбира, тъй като от това зависела популярността й. Последно време славата на певицата се крепеше само на боксьора, тъй като кариерата й залезе отдавна. Блондинката обаче не предполагала, че лъжата й ще върви с чифт рога.

„Шокирана съм. Дори се карахме за това. Той има страхотно чувство за хумор и си е направил шега. Кубрат е жертвата. Много съм тъжна. Не съм мислила, че съществуват толкова зли хора“,коментира наскоро Андреа пред английското издание „Сън“. Певицата няма избор и сега повече отвсякога е длъжна да продължи с цирка в защита на Кобрата, дори с цената на розовите хапчета.

Междувременно, все повече колеги на Пулев застават на негова страна, вадейки кирливите ризи на палавата репортерка. Боксьорът пък е категоричен, че я е целунал на шега, макар Джени да искала много повече.

Winbet - победата е емоция! (18+)