Една от звездите на ЦСКА Евандро говори в "Пресклуб България", след като бе награден за футболист №1 на 29-ия кръг в Първа лига. Той сподели какво е липсвало на "червените" в дербито с Левски, като разкри и какво е нужно на неговия тим, за да победи Ботев в полуфиналите за Купата на България.

"Доволен съм много от наградата. Искам да благодаря на съотборниците ми. Имахме ситуации, но липсваше спокойствие в мача с Левски. Искам да вляза в историята на клуба. Сега имаме много важен мач. Искам да направя история с екипа на ЦСКА. Чувствам се много по-добре. По-лесно ми е сега. Ботев има силни състезатели. Трябва да внимаваме за всеки детайл от мача. Ще излезем победители, ако сме концентрирани. Ще се борим до края. Имаме още шанс за титлата. Имаме добър отбор, ще използваме всички оръжия. Дано накрая излезем победители от тази битка", каза Евандро.

ЦСКА приема Ботев (Пловдив) в реванш от полуфиналите за Купата на България в сряда от 19 часа. Първата среща завърши при домакинска победа за "канарчетата" с 3:2.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2018/2019