Треньорът на ЦСКА Христо Янев заяви след победата с 2:0 над Струмска слава, че не може "армейците" да бият във всеки мач със 7-8 гола разлика. Точни за 17-ия пореден успех в първенството на Югозападната "В" група бяха Борис Галчев и Преслав Йорданов.

"Благодарение на техния вратар част от нашите ситуации не се превърнаха в гол. Не може всеки мач да побеждаваме със 7-8 гола разлика. Успех с два гола също е добре", каза Янев на пресконференцията след мача.

"Футболистите се стараха и съм доволен. Има доста време до мачовете с Берое за Купата на България, ще успеем да ги разузнаем и да се подготвим добре. Изключително сериозен отбор са. Имат треньор, от който имам да уча много във всяко отношение", заяви младият наставник на ЦСКА.

"Берое е фаворит", добави Янев.

"Има още доста неща в нашата игра, които трябва да изчистим. Всички играчи, които са в тима, са важни за мен. Това им го показвам във всяка една тренировка. От тях се иска да работят старателно. Твърдо подкрепям идеята за създаване на Висша лига", каза още Христо Янев.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!