Юношите на ЦСКА победиха Чавдар (Етрополе) с 2:0 в мач от 12-ия кръг на столичното първенство за набор 2004/05, който се игра в Етрополе.

"Армейците", водени от треньора Антон Димитров, имаха преднина от 1:0 на почивката. Росен Маринов удари греда от фаул, а Георги Димитров се разписа при добавката. 

През второто полувреме "червените" организираха контраатака, Калоян Гергинов подаде на Даниел Димитров в центъра на терена, а той надбяга защитниците на противника и отбеляза втори гол, с който оформи единадесетата шампионатна победа за "армейците". ЦСКА е лидер в класирането с 33 точки, с три повече от Славия, който има мач по-малко.

На ЦСКА U14 предстои реванш от 1/4-финалите за Купата на БФС срещу Кюстендил. Двубоят ще се играе на 21 ноември (сряда) от 14:00 часа на стадион "Осогово". "Червените" спечелиха първия мач в София с 3:1. 

Съставът на ЦСКА: Иван Маринов, Даниел Димитров, Наско Цеков, Росен Маринов (к), Калоян Гергинов, Николай Няголов, Георги Шаламанов, Ясен Спиров, Васил Маринов, Кристиан Георгиев, Георги Димитров
Резерви: Кристиян Славов, Мартин Стоянов, Давид Зафиров, Дейвид Веселинов, Майкъл Рангелов, Иван Нешков, Пламен Пейчев
Треньор: Антон Димитров