Футболистите на ЦСКА ще изкарат почти цяла седмица в Монтана. В петък отборът пътува за северозападния град, където ще остане до вторник, пише „Тема Спорт“. „Червените“ имат два поредни мача на стадион „Огоста“ и това е причината за продължителното оставане в Монтана.

В събота тимът на Нестор Ел Маестро гостува на Ботев (Враца) от 20:00 часа. Врачани домакинстват на „Огоста“, докато чакат изграждането на електрическо осветление на стадион „Христо Ботев“. Във вторник (25 септември) пък е мачът на ЦСКА срещу Монтана от 1/16-финалите за Купата на България.

Заради дългия лагер групата на „червените“ ще е поне от 20 футболисти, за да има налични играчи в случай на контузия или наказание. Ръководството на клуба се е разбрало с управата на Монтана за използване на базата на стадион „Огоста“ за тренировки между двата мача.

Срещу Ботев (Враца) ЦСКА вероятно ще излезе с 11-те от победата над Черно море (3:1, но Нестор Ел Маестро планира промени в състава за мача за Купата на България. Шанс за изява срещу Монтана ще получат футболисти с по-малко игрови минути от началото на сезона. Очаква се дебют да направи резервният вратар Данте Стипице, а нападателите Евандро и Соу да са титуляри. Размествания ще има и в защитата, където възможност да се прояви ще получи Стивън Перейра. В средата на терена може да се появи Бикел.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019