ЦСКА пусна съобщение на официалната си страница, в което обяви изненада за най-малките си привърженици. "Червените" написаха, че кампанията им "С деца на мач" продължава, като младите фенове до 14-годишна възраст ще влизат на "Българска армия" срещу Черно море безплатно. Единственото условие е те да имат придужител, който пък ще влиза със специален билет. Срещата между "армейците" и "моряците" е в събота от 20:00 часа.

Ето и цялото съобщение на ЦСКА:

Скъпи малки армейци,

кампанията "С деца на мач" продължава и на мача с Черно море. Двубоят от осмия кръг на Първа лига е утре (15 септември) от 20:00 часа на стадион "Българска армия".

Всички армейци до 14-годишна възраст ще могат да влизат в сектор "А" безплатно, като трябва да бъдат с пълнолетен придружител, който ще бъде допускан на стадиона с билет, изработен специално за участниците в кампанията

Билетът е за сектор "А", но със стойността на  билет за сектор "В" - 12 лева. Билети на придружителите ще бъдат продавани от организаторите на кампанията на място пред Топката. 

ПРИДРУЖИТЕЛИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СИ КУПУВАТ БИЛЕТИ ОТ КАСИТЕ.

Очакваме ви най-късно в 19:30 часа на централната алея пред Топката.

За всички участници в кампанията клубът ни е подготвил специална изненада. В 19:30 часа един от футболистите, който не е в групата за мача, ще бъде на разположение на децата за снимки и автографи пред Топката.

Да подкрепим заедно любимия отбор срещу Черно море! 

Първа лига - сезон 2018/2019