ЦСКА съобщи за промени в своята кампания "С деца на мач". "Армейците" публикуваха на своя официален сайт, че децата до 14-годишна възраст ще продължат да влизат на "Българска армия" безплатно, като промяната в случая е, че билетите ще бъдат взимани от нова каса - на бул."Драган Цанков", а не както досега - пред Топката на "червения" стадион.

Ето и цялото съобщение на ЦСКА:

"Скъпи малки армейци,

в неделя (21 октомври) в 20:00 часа на "Армията" ще започне мачът между ЦСКА и Етър. Каним всички вас на стадиона, за да подкрепим заедно любимия отбор.

Всички армейци до 14-годишна възраст ще могат да влизат в сектор "А" безплатно, като трябва да бъдат с пълнолетен придружител, който ще бъде допускан на стадиона с билет, изработен специално за участниците в кампанията

Билетът е за сектор "А", но със стойността на билет за сектор "В" - 15 лева. 

Билети на придружителите ще бъдат продавани на специално обособена за тях каса - тази, която се намира от страната на бул. "Драган Цанков" до входа на "Спортна София". Билетите ще се продават от 18:00 до 19:30 часа.

След закупуването на билетите се събираме пред Топката, където отново сме подготвили изненада за всички вас - среща с един от футболистите. Влизането на стадиона става групово през специално обособен вход за участниците в кампанията в 19:40 часа.

Да подкрепим заедно любимия отбор срещу Етър!"

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019