ЦСКА представи на официална пресконференция нов партньор. Това е едно от водещите приложения за разговори в света Viber, с коeто "червените" подписаха дългосрочен договор.

"Благодаря от името на ръководството за тази съвместна дейност. Това е едно голямо предимство пред останалите клубове. Още едно средство за нашите фенове да обменят информация. И най-скептичните наши фенове и техните изисквания ще бъдат удовлетворени. Надявам се тази съвместна дейност да бъде дългосрочна”, каза по врeме на събитието спортният директор в клуба Пламен Марков.

„Щастливи сме, че с един от най-обичаните професионални футболни клубове в България успяхме да реализираме подобно мащабно партньорство, което да предостави на милионите фенове на отбора в България и по света страхотно изживяване във Viber. Очакваме тематичният стикер пакет, изпълнен с любими слогани и реплики на клуба, и функционалният чат бот, който дава информация за билети, класирания и новини, да обогатят емоциите на запалянковците и да допълнят стратегията за развитие на клуба”, добавъ пък директорът на компанията Атанас Райков.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗOН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018