ЦСКА съобщи на официалния си сайт, че четирима от футболистите, които не попадат в сметките на треньора Нестор Ел Маестро, продължават като преотстъпени в други клубове.

"Ръководството се разбра с колегите си от Етър в старопрестолния град да останат защитникът Пламен Гълъбов и халфът Никола Колев. Към тях се присъединява и офанзивният полузащитник Александър Георгиев, който през есента защитаваше цветовете на Септември. В Черно море пък ще разчитат и през пролетния полусезон на вратаря Георги Китанов", информираха от ЦСКА.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

БЛИЦ първи разкри преди дни, че Александър Георгиев подсилва Етър. Така Красимир Балъков ще разчита на няколко цесекари в атаката на топ 6, след като "виолетовите" имат реални шансове да се класират в първата шестица.

Вратарят Китанов пък остава в Черно море, след като не можа да се наложи на "Армията". Той беше привлечен в ЦСКА именно от "Тича" през лятото на 2016-а, като подписа за 3 години. Договорът му с "червените" изтича в края на настоящия сезон.

В Черно море Китанов е избор №1 за треньора Илиан Илиев, след като през зимата "моряците" разтрогнаха с национала Благой Макенджиев.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019