Юношите на ЦСКА до 15 години завършиха наравно 1:1 с Добруджа в мач от третия кръг на Елитната група, който се игра в Добрич. През първото полувреме при резултат 0:0 чист гол на Йоан Лозанов беше отменен, пише cska.bg. Той се разписа от пряк свободен удар, но съдията отсъди засада, въпреки че топката не се отклони след изпълнението на Лозанов. Добруджа водеше с 1:0 на почивката, а "армейците" пропуснаха отлични възможности за гол.

И през втората част "червените" диктуваха изцяло събитията на терена и това даде резултат, след като Лозанов изравни. 

До края на двубоя талантите на ЦСКА имаха страхотни шансове за още попадения, но до такива не се стигна и така ЦСКА записа второ поредно равенство.

В следващия кръг тимът на Атанас Борносузов гостува на Славия. Двубоят е на 23 септември от 11:00 часа на помощния терен на стадион "Славия".

Съставът на ЦСКА: Иван Маринов  (в), Ясен Спиров, Валентин Ситнилски, Росен Маринов, Виктор Атанасов, Мартин Влаевски, Йоан Лозанов, Георги Чорбаджийски, Ясен Цеков, Йоан Борносузов (к), Павел Жабов
Резерви: Константин Касабоков (в), Васил Найденов, Даниел Янакиев, Юлиан Илиев, Николай Няголов, Георги Шаламанов, Александър Георгиев
Старши треньор: Атанас Борносузов