Лидерът в Югозападната Трета лига ЦСКА 1948 има повод за голяма гордост. Публикуваме без редакторска намеса материала от сайта на "червените": 

ЦСКА вече е в Топ 5 на най-популярните български отбори в социалните мрежи. Страницата на възродения  армейски клуб във "Фейсбук" успя за по-малко от година и половина да събере над 32 500 последователи.

Благодарим на всички, които подкрепиха честния, моралния и единствено законен път, който трябва да извърви един клуб, обявен във фалит – старт начисто от най-долното ниво на футбола. Така, както го повеляват правилниците във всяка една бяла страна.

Днес благодарим още веднъж, защото вече имаме над 1000 последователи повече от Литекс, от натрапниците, настанили се абсолютно незаконно и отгоре на всичко безплатно в нашия дом – стадион „Българска армия“ и базата в Панчарево.

Пред нас са само Лудогорец, Левски, Ботев Пловдив и Берое. Няма съмнение, ще продължим да работим, докато не се изкачим на върха. Както го правим досега – денонощно, само с честни средства, с армейски сърца.

Ще работим, докато не постигнем най-голямата победа – възстановяване на справедливостта. Няма съмнение, един ден ЦСКА ще се завърне у дома, а натрапниците в Литекс ще поемат обратно към Ловеч с автобуса „Случаен превоз“.

Този ден идва скоро! Дотогава – ще бием Литекс и сателитите му, където ги хванем – във Фейсбук, на терена, на полянките в Борисовата градина!

Защото ние сме ЦСКА!