ЗВЕЗДЕЛИН ХРИСТОВ, специален пратеник на БЛИЦ в Латвия

ФК Рига посреща ЦСКА в реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят е в четвъртък от 19:30 часа, а първата среща завърши с победа на „червените“ с 1:0 в София.

„Ние все още сме в играта, утре ще бъде второто полувреме в този сблъсък и се надяваме на победа. Ние сме млад отбор, който за първи път излиза в евротурнирите и се готвим както за всеки мач“, каза треньорът на Рига Виктор Скрипник.

„Ще се постараем да играем агресивно и по-атакуващо, за да може да постигнем добър резултат и да зарадваме феновете, които ще дойдат за мача“, допълни специалистът.

На въпрос, кой от ЦСКА му е харесал в първия двубой, треньорът на Рига каза: „Този, който отиде в Китай (б.р. има предвид Каранга). Другите са Жоржиньо, Едвин Джеси, Тиаго Родригес, капитанът Бодуров, както и вратарят Черняускас.“

На въпрос, какво очаква като атмосфера на трибуните, Скрипник обяви: „Ако трябва да бъда честен, утре и за мен ще бъде дебют на този стадион. Надявам се с феновете, които ще дойдат от ЦСКА, да стане хубава и приятна атмосфера.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018