Юношата на ЦСКА Божидар Чуканов води подготовка с първия отбор в Сандански. Той е роден на 13 януари 2000 година и вече е част от мъжкия тим.

„На 17 години да си част от такъв отбор – невероятно е. За мен е сбъдната мечта. Започнах да играя футбол на 7 години. Още от тогава цел №1 ми е била да стигна до първия отбор. Първият ми треньор беше Веселин Ангелов. След това минах през Сашо Борисов. Последно в школата треньор ми беше Антон Димитров, а сега при 19-годишните е Ивайло Станев“, казва Чуканов пред официалния сайт на ЦСКА – CSKA.BG

Младокът претърпя тежка контузия в коляното в последната година: „Не съм играл от месец март миналата година, но сега коляното ми е добре, чувствам се добре.“

„Много ми харесва стила на Кирил Десподов – много е бърз, вкарва и голове. Той играе отдясно, а аз съм ляво крило“, допълва Чуканов.

“Искам да тренирам добре, да съм здрав и един ден да се наложа в първия отбор. Искам да стана шампион и да вдигна купата на България. Как научих, че ще тренирам с мъжете? Сутринта бях на училище и се прибирах към вкъщи. Бях в автобуса, когато Ивайло Станев ми звънна и каза: „Божка, в два часа на Панчарево, ще тренираш с мъжете...“ Започнах да треперя и един човек срещу мен помисли, че съм откачен.“, казва още талантът.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018