Доста лоши условия чакат ЦСКА в предстоящата му визита на Дунав, пише „Тема Спорт“. Двубоят е във вторник от 17:30 часа. Прогнозата за времето сочи температури около минус 6 градуса в деня на мача, което означава, че теренът почти сигурно ще е замръзнал.

Днес и утре пък се очаква в Русе да вали сняг, което допълнително ще влоши състоянието на тревната настилка, а тя и без това е сред най-лошите в елита.

В двубоя на Дунав срещу Верея вчера се видя, че макар и добре почистен, теренът е доста разкалян около центъра. А при валежи редовно се образуват и големи локви.

Всичко това ще превърне предстоящия мач до голяма степен в битка с много единоборства и физическите качества ще вземат връх над футболните.

Лошото състояние на терена в Русе няма да позволи на армейците да разгърнат познатия си стил с многобройни разигравания по земя, а техничните футболисти ще са доста затруднени в опитите си да демонстрират това, което могат.

Непосредствено преди срещата главният рефер на мача и делегатът на БФС ще преценят дали изобщо условията позволяват провеждането на двубоя.

Не е изключено да се стигне до отлагане на сблъсъка. Всичко зависи от това колко сняг ще падне в Русе и доколко домакините ще се справят с почистването на игрището.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018