ЦСКА и Левски играят полуфинал-реванш за Купата на България на 25 април (сряда) от 18:30 часа на Националния стадион „Васил Левски“. След първия двубой „сините“ водят с 2:0.

„За нас този мач е много важен, тъй като се решава дали  ще играем на финал. Трябва да бъдем спокойни, да сме си направили нужните изводи от последните мачове. Трябва да бъдем малко по-уверени и да намерим точния баланс между желание и емоции.

Два или три гола пасив се наваксват, но отборът трябва да бъде компактен, трябва да мислим два хода напред, за да нямаме проблеми в защита. Отпред съм сигурен, че ще вкараме толкова голове, колкото ни трлябват“, коментира Стамен Белчев пред клубната телевизия на ЦСКА.

„В някои мачове наистина отпаднахме, но сме добре подготвени физически. Не трябва да се водим от резултата, а от нашия начин на игра. Трябва да владеем трайно топката и бъдете сигурни, че тогава ще бъдем много по-добри физически и психически“, каза още наставникът.

„Всеки един от играчите трябва да бъде готов и да покаже най-доброто, за да зарадваме феновете. Дербитата с Левски са не само да останат в статистиката, това са мачове с характер, за честта, за феновете, за клуба, за нашите семейства.

Ако нямаш мотивация да играеш срещу Левски, да играеш за честта на ЦСКА?! Такива футболисти нямат място в ЦСКА, това е истината. За каква мотивация става въпрос? Игарем срещу Левски, от това по-хубаво няма.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ