Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев посочи градския си Станимир Стоилов като безспорен треньор на годината у нас. Белчев постави Херо и Стойчо Младенов в тройката в интервю за "Тема Спорт", като не пропусна да отбележи добрата работа на Николай Киров и Александър Томаш.

"Станимир Стоилов категорично е номер 1. Показа го у успехите си в Астана. Няма кой да го настигне,  поне за изминалата година", коментира Белчев.

Той отговори и на въпрос дали смята, че битката за титлата в родното първенство ще се реши единствено в битка между ЦСКА и Лудогорец.

"В никакъв случай. Левски, въпреки че изостава, има добър стратег в лицето на Делио Роси и добри играчи. трите отбора ще се борим да станем шампиони", коментира Белчев.

Треньорът на "червените" каза върху какво ще работи до края на сезона и това е отнемането на топката, като посочи, не не е доволен от работата, когато отборът му не владее коженото кълбо.

Белчев даде и рецепта за успех в родното първенство и тя се състои в три елемента - постоянство, много работа и колективна игра.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018