Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Проблемите, в които се забърка ЦСКА в мача срещу Рига в Лига Европа, принудиха шефовете да започнат работа по спешното привличане на двама нови атакуващи играчи, които да подсилят отбора до дни и да могат да бъдат картотерикани за срещите с Адмира Вакер. Известно е, че мачовете с австрийците ще пропуснат изгонените с директни червени картони Кристиян Малинов и Николай Бодуров, контузеният Рафаел Енрике, а за първата среща ще липсва и Тиаго Родригес, който напусна терена в латвийската столица заради два жълти картона.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Многото отсъстващи ще объркат плановете на Нестор Ел Маестро, който и без това имаше доста ребуси за разрешаване преди срещите с австрийците (на 26 юли от 20 часа на "Армията" и на 2 август от 20 часа в Австрия). Вероятно ще се наложи да пусне Борис Секулич или Стивън Перейра като партньор на  Божидар Чорбаджийски в центъра на отбраната. Жанио Бикел сигурно ще трябва да влезе в обувките на Тиаго Родригес, а на юношата Валентин Антон отново ще му се наложи да се бори за място в средата на терена вместо железния войник Кристиян Малинов, пише "Меридиан Мач".

Това е накарало сръбския треньор да поиска от шефовете спешното привличане на двама нови атакуващи играчи, за да има по-голяма ширина в състава и повече опции при избора на титулярния състав.

ЦСКА почти се е договорил с таран, който трябва да бъде представен по най-бързия начин. Клубът обаче отново е подновил контактите и с някои плеймейкъри, които са отклонили първоначалните оферти на "червените". Сега те ще бъдат атакувани с нови, по-добри предложения.

Освен това Нестор Ел Маестро е спрял даването под наем на младите Тонислав Йорданов и Антон Лясков. Те вероятно ще бъдат пуснати да се обиграват в други отбори, но това ще стане на по-късен етап, тъй като в момента групата на ЦСКА е твърде малка заради наказаните и контузени футболисти.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019