Какво се случва? Имало ли е напъни за завръщане, скандали и изхвърляне на някого като мръсно коте от ЦСКА? Голямата „бомба” я пусна Петър Жеков. За пореден път. Сега обаче легендарният нападател попрекали. И то доста.

Бате Петьо обяви официално, че Стойчо Младенов се натискал да се върне на треньорския пост в Борисовата градина. Толкова много, че направо прегрял телефона на Гриша Ганчев. Но последният го изритал. Изгонил го.

Отделно Жеков обвинява съпругата на Стойчо Младенов, че по времето на Александър Томов тя взимала 25 000 лева заплата, без да работи на „Армията”. Стояла си в Стара Загора и всеки месец прибирала тлъстата сума.

Всичко това са безумни измислици, ами нали знаете, че един слух, като тръгне, няма спиране. Ще обикаля, ще обикаля, ще се шушука насам и натам, а ти после отиди и докажи, че си невинен.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

БЛИЦ в никакъв случай не се явява като адвокат на Стойчо Младенов, а като коректор на словата на Петър Жеков. Нашите уважения към бате Петьо, който е доказано име в историята на българския футбол и ненадминат голмайстор. Но в случая той е преминал всякакви граници на етиката и уважението с доказани измислици и ненадминати фантазии.

Има си една рамка на морала, която човек не бива да прескача. И това, ако човек с бели коси и преклонна възраст като Жеков не го знае, тогава кой да го знае...