Изпълнителният директор в ЦСКА Трифон Попов призна, че проблемите на клуба с Лига Европа се отразяват на отбора. Той сподели, че на "Българска армия"  очаква повече яснота около казуса.

"Със сигурност казусът с Лига Европа се отразява. Бяхме планираме да участваме в жребия и да се готвим за мачовете. Сега обаче плановете ни са объркани малко. В понеделник очакваме повече яснота", каза Попов пред сайт на "червените".

"Много съм доволен, не само от контролите, но и от целия лагер. От тренировъчния процес, както и условията, които ни предложиха в Австрия. Видя се израстване и сред новите попълнения, както и момчетата, които бяха тук миналата година. Аз лично съм доволен, но трябва да питате треньорите", добави той.

"Има още доста време до затварянето на трансферния пазар. Очакват се нови попълнения. Може да се надгради още отборът, но не на всяка цена. Ако взимаме нови, те трябва да имат по-големи качества от наличните ни играчи. В момента съм оптимист за колектива на този отбор, вижда се израстването, надградено е като отбор", завърши Попов. 

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа