Фен клуб "Сектор Г" организира за седма поредна година турнир в памет на големия армеец Младен Алексиев - Дени.

Ето както написаха от Северната трибуна в официалната си страница във "Фейсбук":

"Готови ли сте за най-чаканото лятно събитие? Седмият фен турнир в памет на нашия приятел Младен Алексиев - Дени вече чука на вратата!

Тази година за провеждането му сме избрали датите 7, 8 и 9 юни. Малко повече от две седмици остават до любимия на всички уикенд, в който "Армията" отново ще бъде залята от червено море. Стотици литри бира ще се леят, а зрелищата на зеления килим за кой ли път ще ни оставят без думи. Отново ще почетем своя приятел Дени така, както само ние можем!

Не малко отбори вече заявиха амбициите си за тазгодишната надпревара, а наши приятели от чужбина също се готвят да станат част от празника. Сигурни сме, че и това издание на турнира ще предложи много емоции и приятни моменти на присъстващите. Затова - не се колебайте да бъдете тук, дори и само като зрители!

СТОТИЦИ АРМЕЙЦИ НА ЕДНО МЯСТО, ОБЕДИНЕНИ ОТ СВЕЩЕНАТА ИДЕЯ... НЕ МОЖЕШ ДА ГО ПРОПУСНЕШ!

Записването ще бъде открито в 21:00 часа тази вечер, като и крайният срок ще бъде обявен тогава. То ще се осъществява чрез попълване на бланка с нужната информация за всеки отбор.

Таксата за участие отново е 100 лева на отбор без значение от броя на състезателите в него. За отбори, съставени изцяло от непълнолетни състезатели, таксата е 50 лв.
Всички приходи от турнира отиват в сметката на "Сектор Г" и ще бъдат използвани за бъдещите нужди на трибуната ни.

Всички отбори трябва да бъдат съставени от минимум 6 човека (ще се играе във формат 5 + 1). Силно препоръчително е в отборите да няма професионални играчи, за да се запази любителския характер на турнира.

Регламентът ще бъде уточнен веднага след като разберем окончателния брой на записаните отбори.

Турнирът ще се проведе на 7, 8 и 9 юни на тренировъчните игрища на "Армията". Ще се постараем програмата да бъде удобна за всички, като разбира се с предимство ще бъдат пътуващите от далеч. В бланката за записване ще имате възможност да отбележите, ако имате предпочитания за часовете на мачовете си."