Постъпила молба до главния прокуор на Република България Сотир Цацаров е напът да разбуни духовете в ЦСКА и да започне да хвърля по малко светлина върху положението, в което се намира клубът. Това съобщава "7 дни спорт".

Чрез постъпилата в съда молба с входящ номер 176 Цацаров е призован да разследва случилото се с "червените". Добрата новина за феновете на "армейците" е, че държавният орган е приел искането и случаят е преминал към разглеждане.

От много време "червената" общественост настоява да се разследват, меко казано, престъпленията, които са се случвали в ЦСКА, и защо клубът бе добутан до пропастта, а впоследствие изхвърлен от професионалния футбол. Това рзследване ще трябва да извади на показ всички кирливи ризи на тези, които управляваха 31-кратните шампиони в предните близо 20 години и докарха откровено ЦСКА до фалит.

Първите, с които прокуратурата ще се заеме, са познати имена - бившият президент и главен акционер Александър Томов, дясната му ръка и изпълнителен директор Александър Тодоров, както и бившите основни акционери - Петър и Юлиян Манджукови. Имената на последните двама бяха свързани и с финансирането на клуба в един период.

Тепърва ще се очаква какво ще покаже разследването и кой ще се окаже главният виновник за състоянието, в което се намират "червените".


ЦСКА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА, ЗИМА 2016

НОВИ: Николай Дичев (защитник)
НАПУСНАЛИ: Радой Божилов, Владислав Узунов, Иво Иванов

ПОДГОТОВКА
11 януари - първа тренировка
12 януари - лагер в Анталия
27 януари - 12 февруари - лагер в Александруполис

КОНТРОЛИ
21 януари, ЦСКА - Александрия (Украйна) 
4:2

1 февруари, ЦСКА - Ксанти 0:1
3 февруари, ЦСКА - Пантракикос 2:2
7 февруари, ЦСКА - Византион (трета дивизия)


КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА