Преди няколко дни Софийски градски съд публикува информация, че свиква заседание на 13 юли по възражение на ПФК ЦСКА АД, което е в несъстоятелност. То е входирано против приемането на вземане на НАП, включено в допълнителния списък на приетите вземания. Този дълг вече е вписан в Търговския регистър. 

Днес стана ясно, че жалбата е подадена от изпълнителния директор на ЦСКА Николай Паслар, като тя не е срещу основния приет дълг към НАП в размер на малко под 4,5 милиона лева, а срещу друго по-малко задължение към държавата. Мотивите на приближения до Гриша Ганчев бивш борец не са известни.

Както вече стана ясно, заседанието трябва да се проведе на 13 юли от 16:00 часа, като са призовани синдикът, длъжникът, както и кредиторът НАП:

Закрито/разпоредително заседание 

Определение от 20.06.2017 НАСРОЧВА открито съдебно заседание за разглеждане възражението на длъжника „ПФК ЦСКА“ АД (н) против приемането на вземане на НАП, включено в допълнителния списък на приетите вземания по чл. 688, ал. 3 ТЗ, обявен в търговския регистър на 31.05.2017 г., за 13.07.2017 г. от 16.00 ч., за която дата да се призоват синдика, длъжника „ПФК ЦСКА“ АД (н) и кредитора НАП. Определението не подлежи на обжалване.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа