Юношите на ЦСКА, родени през 2004 година, стартираха блестящо на неофициалното световно клубно първенство "Готия къп". Тимът, воден от треньорите Атанас Борносузов и Калоян Генов, спечели първите си три мача, но новината е друга - "червените" играят със син екип, колкото и невярващо да звучи.

Тимът на "армейците" е на турнира в Швеция и под името друго име - SKF Bulgaria. На страницата на ЦСКА във "Фейсбук", където публикуват снимки и информация за представянето на юношите, валят коментари на фенове, които недоумяват как може юноши на клуба да са пременени в цвета на вечния враг Левски.

"Червените" веднага отговориха: "Екипите са на спонсора SKF Bulgaria, който поема всички разходи по пътуването и престоя в Швеция. Играем с техните екипи, защото е заложено като условие. Нашият отбор на този турнир, освен за ЦСКА, играе и за България!".

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

В първите си три мача в група номер 36 "армейците" победиха шведските отбори Осебро, Упокра и Троса-Ванхарад. Българските футболисти разбиха съперниците си с обща голова разлика 29:0.