"Преди две седмици имах предложение от белгийски отбор", съобщи опитният играч на ЦСКА Станислав Манолев, който втори сезон защитава екипа на "червените".

"Отборът, който ме искаше тръгна силно в първенството, спечели две победи в първите три мача. Това хубаво, но миналата година са завършили десети (б.а. – вероятно клубът, който визира Манолев, е Кортрайк) и някак не ми беше присърце. Предпочитам да съм във водещ клуб, отколкото в някой средняк. А и вече много трудно бих се навил да отида в чужбина. Замислям се върху семейство, върху други планове...", каза Манолев пред "Тема Спорт".

"В ЦСКА има настроение, всичко е наред, особено като побеждаваме. То не беше чак фалстарт, играехме си добре, но резултатите не бяха сполучливи. Като се представяш на ниво, е въпрос на време да започнеш да побеждаваш. Срещу Витоша (Бистрица) очаквам подобна игра на съперника, както бе срещу Септември. Трябва да си победим, все пак сме на наш терен пред собствена публика. Мисля, че ще ни е по-лесно срещу Витоша. Но е нужно да излезем на сто процента концентрирани и подготвени за тази среща. В противен случай всеки отбор може да те изненада", добави националът.

"В понеделник моята дъщеричка стана на един месец. Не мога да се наспивам, но това е нормално (смее се)", каза още Манолев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка