Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев похвали футболистите си за представянето им през второто полувреме на реванша с Ботев (Пловдив), но изрази недоволство от "проспаната първа част". "Армейците" изоставаха с 0:2, а след почивката съумяха да стигнат до обрата с 3:2, но в крайна сметка срещата завърши 3:3 и с общ резултат 6:5 "жълто-черните" са на финал.

"Прекрасен мач. Поздравявам и двата отбора. Направихме много добър мач, но за жалост не продължаваме. Накрая, може би в последната ситуация подценихме корнера и бяхме изненадани с един гол. В такива мачове виждаме положителното, но има една съдържателна критика - нямаме право да проспиваме 45 минути. Да, върнахме се в мача, но това не е достатъчно. Футболът се играе 90 минути", коментира пред Диема Спорт Любослав Пенев. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Ще разговарям с момчетата, казвам го като първи впечатления. Правим подаръци, които не съм съгласен. Нека противникът си направи гол, но не ние да участваме в тези ситуации. Оставам с прекрасно впечатление за много добрата игра на моя отбор, особено през второто полувреме и поздравявам Ботев за класирането на финала", добави треньорът на ЦСКА. 

"Прекрасно второто полувреме, демонстрирахме характер. Имахме един много добър отбор срещу нас. Санкцията не искам да я коментирам, защото трябва да коментирам много неща (б.р. - Пенев беше глобен вчера с 8000 лева от Дисциплинарната комисия). Бодуров е капитанът на тима, основен футболист (б.р. - националът също бе наказан и днес не игра). Видя се, че в такива битки имаме нужда от всички футболисти и това отсъствие може и да е повлияло", добави Пенев.

"Искам да кажа, че не желая да се интерпретират моите думи погрешно. Нито искам помощ, нито да ме ощетяват. Съдията, когато види нещо, нека бъде безпристрастен и обективен. Това е, нищо повече. По правилата за всеки. Както за нас, така и за други отбори", завърши треньорът на ЦСКА.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2018/2019