ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Голмайсторът Фернандо Каранга сподели пред CSKA.BG, че е напълно възстановен от контузията си и е въпрос на време да започне да тренира заедно със съотборниците си. "Вече съм добре. След като получих контузията се прибрах в Бразилия, където се възстанових напълно. До две седмици ще съм готов. Вече не усещам болки в коляното. Искам да започна да тренирам с отбора, което е най-важното за мен", каза бразилецът.

"Моята работа не е да говоря за трансфери, а да тренирам", заяви нападателят, за когото отдавна се знае, че има оферти, една от които от бразилския колос Коринтианс.

"Мечтата ми винаги е била да играя в евротурнирите. Сега имам тази възможност с ЦСКА и се надявам да помогна на отбора. Ще дам максимума от себе си. Това е най-важното, защото феновете очакват много от мен", продължи голмайсторът на "армейците".

"Така е във футбола. Една битка, в която се борихме до последно. Не спечелихме титлата, но не преклонихме глава. Сега идва нова битка в Лига Европа, а освен това ще подновим и борбата за титлата", каза още Каранга.  

Той е изключително благодарен на феновете за подкрепата, която му оказаха те след контузията и е категоричен, че ще продължи да се бори и да се раздава максимално за тях.