Левски победи ЦСКА с 2:0 в първи полуфинал за Купата на България. И двата гола реализира Серджиу Буш след центрирания на Обертан. В ситуациите и двата пъти грешки направи капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски. Реваншът е на 25 април от 18:30 часа отново на Националния стадион.

„Две мои индивидуални грешки. Това е. Изпуснахме да върнем един гол, те пък удариха греда. Закономерна загуба, ще си извадим поуките и ще се опитаме да им противодействаме на реванша“, коментира Чорбаджийски след мача.

„Аз си поемам отговорността за грешките, от тук нататък продължаваме да работим и на реванша трябва да вкараме три гола“, каза още защитникът.

„Не мога да кажа, че не сме имали желание – няма как това да се случи срещу Левски. Залогът е много голям, дадохме колкото можем. Просто играта не спореше, по едно време ни падна гардът.

Психологически може би има нещо в главите ни след загубата от Лудогорец, но не е проличало през седмицата. Разбира се, че има шансове – оптимисти сме и ще направим много интересен реванша.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ