Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров не само не е в стартовия състав за мача с Черно море, но е и извън групата. Решението е странно, докато от "Борисовата градина" не дадат адекватен отговор за липсата на опитния ветеран. Вероятно или Добри Митов, или Люпко Петрович ще обяснят пред феновете и медиите непосредствено след края на двубоя защо сърцатият бранител липсва.

Причините най-вероятно са две - перманентната контузия, която тормози Бодуров вече няколко месеца, или треньорско решение.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

БЛИЦ припомня, че капитанът на "армейците" страда от двойна дискова херния и в последно време той играеше на обезболяващи инжекции.

Странно е, че в четвърти пореден мач защитата на ЦСКА е прекроена за четвърти път. Днес срещу Черно море се вижда, че това е смешен и срамен ход. Още по-смешно е налагането на любимеца на ръководството Нуно Томаш. Португалецът отново бе надигран детински и "армейците" логично допуснаха гол. По същият начин от безумните му и неадекватни реакции се възползва и отборът на Ботев (Пловдив) в мача за Купата през пролетта на миналия сезон.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020