ЦСКА започна подготовка за домакинския мач от осмия кръг срещу Верея, който е в петък от 20:00 часа. В лагера на "червените" вече няма контузени, като на разположение на треньора Стамен Белчев ще бъдат и Стойчо Атанасов и Никола Колев, които имаха леки травми, пише cska.bg. 

Голмайсторът Фернандо Каранга, който имаше стомашен вирус и получи по-дълга почивка, също тренира наравно с останалите си съотборници. Таранът ще е готов да поведе атаката срещу Верея.

Халфът Рубен Пинто, който преди дни стана баща на момче, също се завърна в България и взе участие в заниманието.

От вчера тренира и капитанът Божидар Чорбаджийски, който заради наказание пропусна гостуването на националния отбор срещу Холандия, загубено с 1:3. 

Останалите петима, които получиха повиквателни от Петър Хубчев за световните квалификации с Швеция и холандците, се прибраха в понеделник и от днес ще започнат тренировки. 

Малко по-късно към "армейците" ще се присъедини вратарят Витаутас Черниаускас, който бе част от националния отбор на Литва. Той ще се прибере в София с първия възможен полет.

Александър Георгиев е с младежкия национален отбор, който днес играе в Стара Загора европейска квалификация срещу Люксембург. Защитникът ще поднови занимания в сряда.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка