Александър Тонев днес можеше да подпише и да започне тренировки в ЦСКА, а не в Ботев (Пловдив). С „червените” днес можеше да сключат договор Тодор Неделев, Иван Бандаловски и други доказани играчи.

Вместо да нападат съдиите (да, имаха основание след дербито с Левски) и да пишат декларации срещу БФС, „червените” бяха длъжни да направят селекция. И то качествена, а не за пълнеж.

Как ЦСКА да атакува титлата и как да бъде истински конкурент на другите два силни отбора, след като няма нови футболисти.

Извинявайте, ама Елин Пелин е на една ръка разстояние от София. За 20 минути се стига до там, преговаря се със Сашо Тонев, който е свободен агент, и се привлича на „Армията”.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Пловдив също не е далеч. Какво пречеше, след като спечели страшно много пари за родните стандарти от продажбите на Десподов и Мауридес, ЦСКА да бръкне и да плати за Неделев. Как иначе най-добрият халф в България ще акостира на „Армията”? Без пари не става.

Така че, това, всъщност е голямата грешка на ЦСКА - селекцията. Грешка, която идва от най-високия етаж на клуба, а не от Любо Пенев.

Все пак до края на трансферния пазар в България има още няколко часа и „червените” почти сигурно ще привлекат двама или трима играчи. Или най-много един.

Но това няма да са изброените по-горе футболисти, които с опита си можеха да внесат сигурност, стабилност и креативност в играта на отбора.   

Нека изчакаме до края на деня и да видим с какво ще ни изненада ЦСКА. 
Димитър АПОСТОЛОВ, БЛИЦ СПОРТ

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019
Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка